בעולם העסקים ספקי פתרונות ומותגים מנצלים את הרצון של הצרכנים לקנות את מוצרי ה- Quick-fix שלהם. מותגים לומדים פסיכולוגיה של קניות ומנצלים את הפחד שאנשים קונים דברים שהם לא צריכים או שאין להם את המשאבים הכספיים. למותגים מנצלים עצלות נפשית ואת העובדה שאנשים לא רוצים לקבל החלטות בעצמם לפני שהם קונים את המוצרים שלהם.
ככל שיותר ויותר חברות משתמשות בכלכלה התנהגותית
הצרכנים מבינים שמותגים משתמשים בהם כאמצעי לשכנע. כדי לקנות את המוצרים שלהם. כמותג, אתה צריך למצוא את המקום שלך: המיקום שלך, איך קהל היעד שלך נראה, איך הוא מתנהג, הדמוגרפיה שלהם והמיקום שלך בשוק יתנו לך את התשובות לאן אתה צריך לשים את אנרגיה להבטיח שאנשים לא רק יקנו את המותג שלך אלא גם יקנו אותו. המותגים מוגבלים על ידי המוצרים שיש להם, אלא שהם גם שמות מוכרים שהפכו לחלק מאורח החיים והתרבות.
צרכנים קונים בגדים של מותגים הנחשבים לאופנתיים
טרנדיים, איכותיים או משתלבים בתת-תרבות או קבוצת עמיתים מסוימת. יש אנשים שקונים מותגים מסוימים כדי לחזק את התדמית האישית או המקצועית שלהם. סיבה נוספת שאנשים קונים מותג היא שהם מאמינים שזה יתרום לקבלה חברתית גדולה יותר.
למידע נוסף על קניית מותגים באליאקספרס יש להעיף מבט ב- topbrands.co.il
מודעות המותג
היא גורם חשוב להצלחה עסקית, אך עם כל כך הרבה מותגים המתחרים על תשומת הלב הציבורית, יכול להיות שקשה להטביע מותג חדש בנפש הקנייה הציבורית. בנוסף לעסק, רוכשי מותגים חייבים להיות מסוגלים לשים את ייצור המוצרים באינטרנט ולספק אספקה ללא הפרעה ללקוחות החדשים והנאמנים שלהם. בעסקים, מותג קיים שווה יותר מזה שנאבק על הכרת הצרכן.
אחת הדרכים היעילות ביותר המותגים גורמים לצרכנים לקנות את המוצרים שלהם
הם מרשים לעצמם לשכנע את הצרכנים להשיג את המוצר במקום לחכות לקצור את הרווחים. מפיצי מוצרים בוחרים לעתים קרובות לערבב מוצרים ממותגים עם מוצרים גנריים כדי להבטיח זאת.
עם התדירות הגוברת של מילות מפתח ירוקות והבטחות קיימות
הצרכנים והמבקרים צריכים להיות משוכנעים יותר שהמודל העסקי של מותגי אופנה מהירה מבוסס על ייצור מהיר. כשהעולם מתועד ברשתות החברתיות והרצון לחיים מושלמים גדל, כיום המותגים קונים יותר מוצרי מוצרים מהפחד לאבד אנשים מתמיד.
לעסקים קטנים המעוניינים למשוך לקוחות חדשים
לשמר לקוחות קיימים ולהרחיב את עסקיהם, המחקר מדגיש את חשיבות יישור המותג ואת ערכי האתוס הארגוני בשיווק לקהל הנכון. מחקר גלובלי פורץ דרך המנתח את הערך העסקי של מותגים שמבינים מטרה חושף את היתרונות העסקיים החזקים של מותגים ממוקדים כאלה וחברותיהם: הסיכוי לצרכנים הוא לקנות בין חברות מהימנות, מעורבות ומוגנות בעלות מטרה חזקה. יחס הוגן לעובדים הוא בעל חשיבות עליונה במותג ממוקד בצפון אמריקה ובאירופה, בעוד הצרכנים באסיה סבורים כי העדיפות החשובה ביותר עבור חברות ממוקדות היא לייצר מוצרים ושירותים העונים על צרכיהם של אנשים כיום.
ממדינה למדינה
הצרכנים רואים מצגות מותג כמעט זהות על חופי חברות עצמאיות וזכייניות. כזכיין עצמאי, אחד המותגים של מושגי זכיינות הבית (HFC) – תריסי תקציב (r), Tailor Living (r) Crafts Crafts (r) ו- Advantaclean (r) – אתה חלק מרשת ותיקה של רמות גבוהות מוצרים, שירותים, שירות לקוחות ובניית מוניטין שהפכו את HFC לאחד הזכיינים הגדולים בצפון אמריקה. כאשר בוחרים את תמהיל המוצרים הנכון מראש, מותגים מתואמים עם ספקים באיכות גבוהה כדי להבטיח את המחירים והשירותים הטובים ביותר לזכיינים.
כאשר מישהו פותח עסק חדש יכול לקחת שנים עד ששם חדש, לוגו חדש וקונספט חדש יהפכו למותג במוחם של הלקוחות שלך.
יותר מ -50 חברות אופנה נכנסו כעת או משקיעות במכירה חוזרת
כולל מותג היוקרה Burberry, מותג ההמונים לויס, הקמעונאית Nordstrom, שחקנית האופנה המהירה H&M והתווית הישירה לצרכן Boyish Jeans. מותגים רבים שאינם גדולים או גלובליים בדרך למעלה כמו נייק מפרסמים את המוצרים שלהם באמזון, אך מכיוון שיש להם אתרים משלהם ואין להם מגוון גדול של מוצרים משלהם, הם בדרך כלל מוזלים מאוד באמזון. הזמנה מ- Zomato, מסעדת שם מותג, היא אחד משיאי הרכישה, אך אם אתם קונים מאמזון, היא פותחת את הדלת בפני קהל לא מנוצל ללא עלות לשם המותג שלכם.
בעוד שצרפת וארצות הברית הן שווקים מתפתחים אשר סביר להניח שהם סומכים, תומכים ומגנים על מותגים בעלי מטרה חזקה, אך צרכנים נוטים יותר לרכוש מותגים בעלי מטרה חזקה במלזיה, הודו וסינגפור.